Zuid-Koreaanse bloem in dessert staatsbanket Charles en Camilla

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het dessert van het staatsbanket op Buckingham Palace heeft een Zuid-Koreaans tintje. Speciaal voor het bezoek van president Yoon Suk-yeol en zijn vrouw Kim Keon-hee aan koning Charles en koningin Camilla zijn hibiscussen van suiker gemaakt. De hibiscus is de nationale bloem van Zuid-Korea.

Op sociale media deelt het Britse hof een video van de laatste aanpassingen. “De keukens zijn druk bezig geweest met het leggen van de laatste hand aan de gerechten die vanavond tijdens het staatsbanket worden geserveerd. Deze middenstukken, gemaakt van suiker, vertegenwoordigen de hibiscus, de nationale bloem van de Republiek Korea.”

De bloemen worden met de hand gevormd en beschilderd. Rondom de bloem worden petitfours geserveerd.

 

BUZZR

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck