‘1000-Lb. Sisters’-ster gearresteerd in dierentuin wegens drugs- en kindermishandeling

Tammy opgepakt in dierentuin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het lijkt erop dat het leven van realityster Amy Slaton, bekend van de populaire show “1,000-Lb Sisters”, een drastische wending heeft genomen. De 36-jarige werd maandag gearresteerd in Tennessee wegens drugsbezit en kindermishandeling.

De arrestatie vond plaats bij Tennessee Safari Park, waar de politie aanvankelijk werd opgeroepen vanwege een bezoeker die was gebeten door een kameel. Echter, bij aankomst werden de agenten geconfronteerd met een sterke, verdachte geur afkomstig uit de auto van Slaton. Dit leidde tot haar arrestatie, samen met een mannelijke passagier, Brian Scott Lovvorn.

Drugsbezit en kindermishandeling

Amy Slaton werd beschuldigd van illegaal bezit van drugs. Daarnaast wordt ze aangeklaagd voor twee gevallen van kindermishandeling. Haar metgezel, Lovvorn, kreeg dezelfde aanklachten tegen zich. Beide verdachten zijn inmiddels ingeboekt in de Crockett County gevangenis. De politie benadrukt dat de aanklachten op dit moment slechts beschuldigingen zijn en nog geen bewijs van schuld.

In het Facebook-bericht van de sheriff’s department werden ook mugshots van zowel Slaton als Lovvorn gedeeld. Slaton, gekleed in een oranje gevangenisoverall, ziet er zichtbaar aangeslagen uit. De foto’s verspreiden zich snel online, wat veel ophef veroorzaakt onder fans van de realityster.

Echtscheiding

De arrestatie komt slechts enkele maanden nadat Slaton haar scheiding van ex-man Michael Halterman in september 2023 had afgerond. De scheiding werd in maart 2023 ingediend, waarbij Halterman zelfs een straatverbod aanvroeg om Slaton op 500 meter afstand te houden. De twee trouwden in 2017 en gaven twee jaar later opnieuw hun jawoord voor de camera’s.

Het is nog onduidelijk wat de impact van deze gebeurtenissen zal zijn op haar carrière en haar toekomst in de reality-televisie.

Tags

1000-LB SISTERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck